במשך שנים ארוכות מדי התרגלנו לכמה דברים: תשלום מופקע לחברת הובלות עבור העברת חפצים בודדים או תכולת דירה קטנה, נסיעה לחופשה המשפחתית בדוחק, כשהתיקים והמזוודות פרוסים מתחת ומעל רגלי המשפחה, צורך בלהיות בעל רישיון נהיגה ג' (מסחרית עד 14 טון) בכדי לשכור רכב שיוכל לשמש אותנו עבור הובלה עצמית. כפי שתבינו מייד, כל אלו הם נחלתם העבר, הרבה בזכות האפשרות לשכור עגלה נגררת.
מתי כדאי לשכור עגלה נגררת?
השכרת עגלה נגררת היא אופציה נהדרת במספר תרחישים מרכזיים:
- בעל עסק שהרכב שבבעלותו לא מספיק גדול עבור משימות כאלו ואחרות.
- אדם פרטי/בעל משרד אשר מעוניין לחסוך עלויות בתהליך הובלה, העברה ושינוע חפצים.
- אדם פרטי אשר מעוניין לנסוע עם משפחתו לחופשה מבלי לסבול מדוחק לאורך הנסיעה.
- בעל עסק שרכבו מושבת ואין ברשותו רישיון ג'/מעדיף לשכור רכב קטן יותר וזול יותר.
שוכרים עגלה נגררת וחוסכים בגדול
השכרת עגלה נגררת יכולה לחסוך לכם המון. באמצעותה לא תצטרכו להיעזר בחברת הובלות יקרה, לא תצטרכו לשכור 2 רכבים על מנת שיהיה מקום לכל הציוד שלכם וגם לא תצטרכו לוותר על עבודה חשובה. אם יש ברשותכם רכב מתאים לגרירת עגלה, תוכלו לשכור רק את העגלה, אך גם אם לא, במרבית החברות תוכלו למצוא חבילות משתלמות שכוללות השכרה של עגלה יחד עם רכב מתאים.
מה עוד חשוב לדעת על עגלות נגררות?
בישראל מוצעות להשכרה עגלות נגררות פתוחות וסגורות. היתרון המובהק של הסגורות טמון בימים גשומים, בהם קיימת הגנה מפני הירטבות של החפצים. עלות השכרה של עגלה סגורה מעט גבוה יותר מאשר עגלה פתוחה. מה עוד חשוב לדעת? שבעגלה סטנדרטית ניתן להעמיס כ-500 ק"ג ציוד, רהיטים וחפצים. זה לא מעט. יחד עם משקל העגלה עצמה, מדובר ב-750 ק"ג. בעגלה שכזאת אין צורך במערכת בלימה עצמאית, אם כי בדגמים גדולים, כבדים ובעלי יכולת העמסה גבוהה יותר, מערכת שכזאת מחויבת מבחינת החוק.
אורכה של עגלה נגררת נע סביב 2.4-2.5 מטרים, כשהרוחב הפנימי לרוב עומד על 1.35-1.40 מטר. גובה חלל העגלה הינו 1.55 מטר. בשורה התחתונה, מדובר ביכולת נשיאה מרשימה שהופכת כל מסחרית קטנה למשאית של ממש.
על מנת להפוך את ההשכרה למשתלמת במיוחד, נמליץ לכם להתקשר עם חברה שמציעה לכם השכרה במסלול שמירת שבת, מה שאומר שתשלמו עבור העגלה והרכב בשבתות וחגים רק את דמי הביטוח ולא את דמי ההשכרה עצמם. זה יכול לחסוך לכם הרבה במחיר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה